Next Play Previous
Player

rt
thats-right-ocean de lacrimi

That’s Right & AmY – Ocean de lacrimi (New Single)

03 10-2012

O data cu venirea toamnei cei de la ”That’s Right” au devenit melancolici, lansand piesa “Ocean de lacrimi”, alaturi de AmY.
“Ocean de lacrimi” este o piesa inregistrata in studioul That’s Right Music Production si reprezinta cea de-a doua colaborare cu solista AmY, dupa piesa “Mi amor”.

“Am lucrat foarte bine alaturi de AmY pana acum si am hotarat ca ar trebui sa lansam o noua piesa cu ea. Acest lucru a coroborat cu gandul nostru de a lansa prima noastra piesa in limba romana. Mai mult ca sigur, toti am trecut la un moment dat printr-un eveniment mai putin placut in viata sentimentala asa ca tuturor le va fi usor sa se regaseasca cel putin intr-un pasaj din piesa.” – au declarat That’s Right.

Proiectul ”That’s Right” este format din Radu Alex si Sandu N. Stefan (Nixx). Cei doi au o vasta experienta in productia muzicala, dar si in compozitie. Radu Alex a lucrat la K-pital Music Production, iar Stefan a colaborat cu VAM United Germany.

[rollover-tabs name="id" norollover="true" border="true" margin="-2px" height="1.5in" left="1px" right="1px" scroll="true" font="small"][rollover-tab name="tab1" label="sample1"]
content of tab1...
...
[/rollover-tab][rollover-tab name="tab2" label="sample2" font="large"]
content of tab2...
...
[/rollover-tab][/rollover-tabs]

rb